Ζαχαροπλαστείο Αβέρωφ

Πασχαλινά ... Μόνο Στον Αβέρωφ

Πασχαλινό Τσουρέκι με διακόσμηση 1,5κλ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ

Φτιαγμένο με Αγάπη και άρωμα Ελλάδας . Συνταγή που κρατάει παραδοσιακά από πολύ παλιά. Ζυμωμένο με χέρια που γνωρίζουν το σημαντικό συμβολισμό του και την γλυκιά απόλαυση που πρέπει να χαρίζει . Υλικά που δίνουν μοναδική και αξέχαστη γεύση που πλουτίζει κάθε πασχαλινό τραπέζι. Γι' αυτό Πασχαλινό Τσουρεκάκι από τον Αβέρωφ

Πασχαλινές λιχουδιές στον Αβέρωφ

Η ΦΑΡΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ..ΓΛΥΚΑ ΖΩΑΚΙΑ

Με Σοκολάτα και όχι μόνο μια φάρμα γεμάτη γλύκα. Κοτοπουλάκια, κουνελάκια, παπάκια, προβατάκια όλα μαζεμένα και φτιαγμένα για να σας χαρίσουν γλυκιές και παιχνιδιάρικες απολαύσεις. Αυγά και άλλα πασχαλινά γλυκάκια σας περιμένουν στο κατάστημά μας για να δώσουν μια διαφορετική γλυκιά νότα στο Πασχαλινό σας Τραπέζι..

Πασχαλινές λιχουδιές στον Αβέρωφ

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ!

Επίσης στο κατάστημά μας θα βρείτε πολλές συνθέσεις γλυκών – δώρων ειδικά διαμορφωμένες για να χαρίσετε το πιο γλυκό δώρο σε όποιον εσείς επιλέξετε. Δημιουργίες από μπισκότο, σοκολάτα, καραμέλα, και πολλά άλλα υλικά είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν και τον πιο δύσκολο αποδέκτη. Έτοιμες συνθέσεις και μοναδικά εντυπωσιακά Σοκολατένια Αυγά-Έκπληξη για τα βαφτιστικά σας αλλά και τους αγαπημένους σας.

Επικοινωνία

Για παραγγελία Πασχαλινών Γλυκών Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή Καλέστε μας στο 30 2310 814284