Ζαχαροπλαστείο Αβέρωφ

Από το 1962 γράφει την πιο γλυκιά ιστορία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής

Ποιότητα
Η εταιρεία «Ζαχαροπλαστεία Αβέρωφ» έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης υγιεινής ποιότητας H.A.C.C.P. στα κρίσιμα σημεία ελέγχου και τηρεί τους απαραίτητους φακέλους. Κύριος στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής βελτίωση σε θέματα ποιότητας και η εναρμόνιση με τις συνεχώς εξελισσόμενες νομοθετικές απαιτήσεις. Οι εργαζόμενοι έχουν εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί από τον εθνικό ελεγκτικό οργανισμό
Δημιουργία
Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με συνθήκες που διασφαλίζουν όχι μόνο την υγιεινή παραγωγή των τροφίμων αλλά ταυτόχρονα και ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας για το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Φροντίδα της εταιρείας είναι η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού τόσο στο τομέα της ορθής επεξεργασίας των τροφίμων όσο και στην παραγωγή νέων προϊόντων ακολουθώντας την εξέλιξη της ζαχαροπλαστικής τέχνης.
Προσφορά
Αναλαμβάνουμε τις γλυκιές.. νότες στις όμορφες στιγμές της ζωή σας. - Γενέθλια - Γάμος - Βαπτήσεις Αναλαμβάνουμε το catering εκδηλώσεων δημιουργόντας επιλογές προιόντων που θα εντυπωσιάσουν και θα αφήσουν γευστικές αναμνήσεις στους καλεσμένους σας.

Καλέστε μας στο: +30 2310 814284

Οι Δημιουργίες Μας!

Απολαυστικές Γεύσεις

Τα γλυκά μας είναι από την καλύτερη «πάστα»!

Γλυκά χωρίς ζάχαρη

Γλυκές απολαύσεις χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε ένα ταξίδι γεύσεων

Τούρτες ... με έμπνευση

Μετατρέπουμε το πιο κλασσικό γλυκό σε έργο τέχνης

Πρωινό στον Αβέρωφ

Πάρτε πρωινό στον Αβέρωφ